3 buku paling apik saka Agatha Christie

Ana pikiran istimewa sing bisa nggawe ewu siji plot kanthi misteri sing cocog tanpa rusak utawa rusak. Sampeyan ora bisa dibantah yen dituduhake Agatha Christie minangka ratu ing genre detektif, sing mengko dadi cabang novel angkara, thriller lan liya-liyane.

Dheweke mung, lan tanpa pitulung gedhe saka kabeh informasi sing saiki wis digawe ing jaringan, dibangun udakara 100 novel karo supaya akeh enigmas kasedhiya kanggo karakter universal kayata Miss Marple utawa Hercule Poirot sing ora ana tandhingane. Novel polisi kanthi cenderung misteri lan enigmas.

Crita-crita sing dipentasake ing kene, amarga kawruh babagan pirang-pirang bagean ing donya liwat lelungan. Milih telung novel sing paling apik, sing paling narik kawigatenku, dudu tugas sing gampang. Ora ana sing luwih dhuwur tinimbang sing liyane, nanging invoice saka siji-sijine mung apik lan sampurna. Dadi ayo padha udan.

3 novel dianjurake saka Agatha Christie

Tragedi ing telung tumindak

Saliyane judhul, sing katon sukses banget tumrap sentuhan teater sing pungkasane ngubungake ..., pangembangan crita kasebut mbingungake lan enigmatis. Telulas tamu teka kanggo mangan ing pesta sing dianakake dening aktor terkenal Sir Charles Cartwright ing omahé.

Wengi sing apes banget kanggo Pandhita Stephen Babbington, sing sawise ngrasakake koktail dheweke mati. Nanging nalika gelas bali saka laboratorium tanpa bekas racun sing dideteksi, Poirot nyiyapake awake dhewe kanggo salah sawijining kasus sing mokal. Lan kaya-kaya ora cukup, kayane ora ana motif kanggo tindak kriminal kasebut.

Tragegdia ing Three Acts minangka novel cekak intrik sing ditulis dening penulis Inggris Agatha Christie lan dibintangi detektif Belgia Hercule Poirot, salah sawijining peneliti fiksi sastra sing paling misuwur. Tanpa diterbitake maneh, sampeyan isih bisa nemokake salinan masalah remot, kaya sing ana ing kiriman iki.

Tragedi ing telung tumindak

Sepuluh ireng cilik

Kanggo akeh novel iki nggambarake puncak saka Agatha Christie. Lan yen ora puncak, paling ora karya sing paling penting, sing nglumpukake kabeh kabecikan narasi lan kreatif saka alam semesta Christie. Mbok kanthi nglawan arus aku wis nyelehake dheweke ing posisi nomer loro.

Mesthine, pendekatan kasebut wis menehi saran. 10 wong asing sing jelas nampa surat lan dipanggil menyang omah mewah. Sing ora dikepengini yaiku bakal melu mburu serem sing dadi mangsa. Sing durung mesthi kenapa wong sing maca dadi korban pertama.

Lan lucu banget, amarga sanajan ora ana gandhengane karo karakter, ana sing ngandhani yen sampeyan pancen, ana motif rajapati. Lagu bocah ngeterake sampeyan ing antarane tembok omah sing kebak papan ndhelik. 10 karakter sing dadi sithik lan ora bisa uwal utawa alesan kanggo males dendam ...

Sepuluh ireng cilik

Rajapati ing Orient Express

Agatha Christie dheweke jatuh cinta karo semangat Timur Tengah sing isih ana ing pamrentah Inggris sing jelas sajrone urip lan kerja. Saka lelungan menyang Turki, India lan negara sacedhake novel iki lair, antara liya. Istanbul, tengah mangsa. Poirot mutusake kanggo njupuk Orient Express, sing saiki biasane nggawe rute kasebut kosong. Nanging dina iku, sepur wis kebak lan mung amarga kanca apik dheweke bisa turu ing mobil turu. Esuke dheweke tangi kanggo nemokake yen badai salju wis meksa sepur mandheg lan wong Amerika sing jenenge Ratcher wis ditusuk kanthi kasar.

Ketoke ora ana sing mlebu utawa metu saka mobil sing turu. Pembunuh kasebut mesthine minangka salah sawijining penghuni, kalebu putri Rusia sing sombong lan pamrentah Inggris. Pembunuhan ing Orient Express minangka salah sawijining novel sing paling misuwur Agatha Christie lan wis digawa menyang film lan televisi ing sawetara kesempatan.

Rajapati ing Orient Express

2 komentar ing «3 buku paling apik saka Agatha Christie»

  1. NGAPUNI BENER Bener, Nanging "SEPULUH NEGRITOS" Ngrembaka ing Pulo, lan ora ana ing sawijining praja kaya sing dikandhani ing kene.
    Salam saka ARGENTINA ❤

    jawaban

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin