Purnama, dening Aki Shimazaki

Shimazaki purnama

Nulis babagan katresnan wis ing Aki Shimazaki wawasan unik, kelip-kelip eksistensial sing sawetara saka emptiness saka heartbreak kanggo spring inexhaustible paradoks saka infatuation reciprocated. Banyu sing mili sejajar lan sing nggugah sensasi sing padha saka endi-endi sanalika ngombe pungkasan wis lemes. Antarane…

maca liyane

Tari lan geni, dening Daniel Saldaña

Reuni bisa dadi pait minangka kesempatan kapindho ing katresnan. Kanca-kanca lawas ngupaya ngolehake papan sing ora ana maneh kanggo nindakake perkara sing ora ana maneh. Ora kanggo apa wae, mung amarga ing jero dheweke ora kepenak, nanging mung golek ...

maca liyane

Ing mangsa panas, dening Karl Ove Knausgård

Crita urip ing evolusi siklus musim kasebut nandhani mlebu lan metu saka adegan saben wong. Ing jaman biyen, lair ing mangsa adhem dadi tantangan kanggo urip. Dina iki meh ora ana anekdot sing jelas, amarga upaya Karl Ove Knausgard ...

maca liyane

The Law of Innocence, dening Michael Connelly

Michael Connelly dudu penulis sing ngalahake grumbulan nalika nerangake plot. Ing sumber sumber daya lan imajinasi sing ora bisa ditemtokake, presisi ngubungake kabeh karo efisiensi pancing-lan-loop saka kaca pisanan. Kali ini kita balik bareng...

maca liyane

Crita konyol, dening Luis Landero

Akun saben crita katresnan sing dikapitalisasi, saiki utawa adoh, bisa uga ora beda-beda ing aspek romantis. Amarga novel romantis transenden, kaya sing dakkandhakake karo genre jambon, nyritakake babagan perasaan sing ora bisa ditindakake amarga kahanan sosial, amarga ...

maca liyane

Jeneng-jeneng sing dipinjam, dening Alexis Ravelo

Nulis novel kejahatan Alexis Ravelo nindakake perkara sing luwih canggih utawa jero. Iku ora babagan nemokake pembunuh utawa ngrasakake morbiditas kejahatan sing aneh. Paling ora minangka inti siji. Iki minangka kapasitas narasi sing bisa dibandhingake karo Víctor del Arbol sing tansah setya ...

maca liyane

The Year of the Buffalo, dening Javier Pérez Andujar

Pènget kanggo para navigator, sinopsis novel iki bisa dadi novel liya. Nanging sing penting ora dijlentrehake kaya ngono, amarga mung sintesis. Yen perlu kanggo nggawe maneh ing prakara, ing tumindak utawa ing motivasi saka karakter, banjur kanggo nggawe maneh iku kena saka ...

maca liyane

Segara apik, dening Antonio Lucas

Immensity fascinates minangka akeh minangka bisa ngluwihi raos monotoni. Iku kabeh gumantung ing wektu pengamatan. Amarga iku ora padha menyang segara kanggo nyemplungaken dhewe ing banyu sing tenang ing stroke resik utawa kanggo numpak ombake, numpak ing siap, tinimbang metu ...

maca liyane