Los 3 mejores libros de Anabel Hernández

Libros de Anabel Hernández

El periodismo se puede convertir en literatura cuando la fuerza de sus artículos, crónicas o reportajes acaban por sacar lo narrado de la escena de lo cotidiano, traspasando ese umbral hacia el lado salvaje. Un caso evidente es el de Anabel Hernández García y su acercamiento a órbitas del hampa …

maca liyane

3 buku tinju paling apik

Ayo padha ngadhepi, thanks kanggo seri film Rocky, tinju njupuk epik sing mung fiksi bisa menehi ing sembarang aspek gesang. Nanging ngluwihi Silvester Stallone ngalami sewu siji pukulan, sing pungkasane menang sawise ngambung ...

maca liyane

3 buku Ian McEwan paling apik

Salah sawijining panulis Inggris sing paling misuwur saiki yaiku Ian McEwan. Produksi novelisine (dheweke uga misuwur minangka panulis skrip utawa penulis naskah drama) menehi perspektif jiwa kanthi santai, kanthi kontradiksi lan fase variabel. Crita babagan bocah utawa katresnan, nanging asring ...

maca liyane

3 buku paling apik babagan ekonomi

Seneng banget aku njupuk ujian kuliah pisanan. Iku babagan subyek ekonomi lan ing antarane pitakonan liyane sing aku eling yen kita dijaluk disertasi babagan intervensi makroekonomi Helmut Kohl ing Jerman (mesthi pitakonan luwih fokus ing tembakan, nanging ...

maca liyane

3 Buku Top Deborah Levy

Ing jaman saiki, Deborah Levy pindhah antarane narasi lan biografi. Latihan sastra minangka plasebo kanggo tatu wektu, kekasaran urip lan mundur paksa alam. Nanging sing aneh ing tahap diwasa nalika wiwit ngitung ...

maca liyane

3 buku paling apik saka Juan Francisco Ferrándiz

Aku nggabungake Juan Francisco Ferrándiz menyang akeh crita novel sejarah sing digawe ing Spanyol. Aku ngrujuk marang penulis saka sawetara generasi kayata Chufo LLorens, Luis Zueco utawa José Luis Corral. Amarga kabeh mau kanthi cara dhewe-dhewe, kanthi luwih utawa kurang bagean saka babad utawa fiksi, kita ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Antonio Escohotado

Yen bisa ngandika isih ana filsuf ing abad XNUMX, iku thanks kanggo Antonio Escohotado ditemtokake loro kanggo teori lan kanggo narik empiricism metafisika liwat introspeksi menyang jeru. Ya, uga obatan liwat. Kabeh kanggo entuk kejelasan kaleidoskopik sing khas saka psychedelics ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Tamara Tenenbaum

Nalika wong nemokake panulis kaya Schweblin utawa Tenenbaum, kayane wong wis nyedhaki narasi Jerman. Nanging loro Samanta lan Tamara, jeneng sing ndhisiki jeneng kasebut, kalebu penulis Argentina sing nggawa kita luwih cedhak karo narasi karo vitola Buenos Aires, uga nggunakake literatur Argentina kanthi ...

maca liyane